Under hösten genomförde vi en träff på Vincis innovationscenter “The Hive“. Ett center som har fokus på miljöinnovation. Här fick 16 unga gymnasieelever testa på en komprimerad version av innovationsprocessen. Upplägget avslutades med att ungdomarna på kort tid fick ta fram en videoprototyp som förklarade deras idé. Och att få ur sig sin idé så att andra förstår det är ett av de tips som innovationsledaren Alexander Wennerberg Larsson från Hives.co ger i filmen. Se hans övriga tips i filmen ovan.

Träffen var en del i uppbyggandet av lokala alumninätverk runtom i Sverige. Under hösten har vi genomfört träffar i Stockholm, Solna, Göteborg, Linköping, Helsingborg, Piteå och Luleå.

Alumni

Kostnadsfritt för dig som deltagit i våra aktiviteter.

Gymnasiet

Anmäl intresse för kommande pilotprojekt redan idag.

Högstadiet

Ta med dina elever på Innovationsresan