Fortsätter stödja vår verksamhet

Malmöbaserade e-handelsföretaget BHG Group väljer att stötta vår verksamhet ytterligare ett år. BHG Group har under åren växt starkt tack vare ett fokuserat arbete på teknisk innovation. Det nya samarbetet sträcker sig över hela 2022.

– Vi är glada att BHG som första företag har valt att förlänga inför nästa år. Det visar att vi är på rätt väg i vår ambition söka samarbeten och stöd från näringslivet säger Mikael Ritsfalk, Partneransvarig på Unga innovatörer.

BHG Group innehar några av Svergies främsta e-handelssiter inom heminredning och DIY, t ex bygghemma.se, byggshop.se, trademax.se och chilli.se.

Alumni

Kostnadsfritt för dig som deltagit i våra aktiviteter.

Gymnasiet

Anmäl intresse för kommande pilotprojekt redan idag.

Högstadiet

Ta med dina elever på Innovationsresan