Vi söker en ny medarbetare till vår ideella verksamhet Unga innovatörer. Du är ansvarig för våra samarbetspartners och sponsorer. Du utvecklar nya relationer och vårdar gamla genom att förhandla fram avtal som ger båda parter unika fördelar.

Som partner- och sponsoransvarig för Unga innovatörer har du mycket god förmåga att skapa engagemang för att stärka ungas innovationsförmåga så att de kan skapa framtidens innovationer. Det innebär att knyta till sig mecenater, samarbetsorganisationer och företag som passionerat vill ge unga människor en chans att utveckla sina idéer och tro att de kan.

Du är ansvarig för att stärka finansieringen, lägga strategier för detta och genomföra dem. Du utvecklar och ansvarar för att våra aktiviteter med samarbetspartners och sponsorer genomförs. Som en del i rollen ingår det att stärka Unga innovatörers varumärke och kännedom i de målgrupper du ansvarar för.

Du drivs av höga resultatmål och vill verkligen göra skillnad – precis som vi anställda och vårt stora nätverk inom svenska skolan och innovations-Sverige.

Heltidstjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du rapporterar till verksamhetschefen.

Vi ser att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av försäljning samt hanterat framgångsrika partner- och sponsorsamarbeten.
  • Är engagerad i, och kunnig om, den svenska skolan och frågor som rör innovationsförmåga och samhällsutveckling. Det är en fördel men inte ett krav.
  • Kan balansera säljmål med verksamhetens värdegrund och målgrupper.
  • Ser och förstår behoven hos de personer du är i kontakt med och hur de bäst bemöts.
  • Är välorganiserad, prestigelös och tycker om att arbeta i en liten organisation där vi hjälper varandra att bli våra skickligaste jag.
  • Utgår från arbete på vårt kontor i centrala Stockholm.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Alumni

Kostnadsfritt för dig som deltagit i våra aktiviteter.

Gymnasiet

Anmäl intresse för kommande pilotprojekt redan idag.

Högstadiet

Var med i Sveriges största innovationstävling för unga redan i år.