Niclas Ekholm och Karin Di Luca medverkar i podcasten Honeypot och berättar bland annat om Innov8-processen för gymnasiet.

Lyssna till när vi på Unga innovatörer medverkar i podcasten Honeypot med Fredrik Heghammar och Alexander Wennerberg från vår samarbetspartner Hives.

Här pratar vi om hur tillgängliga arbetssätt, processer och metoder öppnar upp för fler att kunna delta i innovation redan i högstadie- och gymnasieskola. Vi berättar om hur viktigt det är att medvetet träna eleverna i samarbete, kreativitet och problemlösning och vikten av att utbilda om och inom innovation. Och även hur elever, skolor och företag kan dra nytta av all den kraft som finns bland dessa skolelever för att lösa flera av de stora utmaningar vi tampas med idag och inför framtiden.

Alumni

Kostnadsfritt för dig som deltagit i våra aktiviteter.

Gymnasiet

Anmäl intresse för kommande pilotprojekt redan idag.

Högstadiet

Ta med dina elever på Innovationsresan