Maker Camp är ett läger för alla unga mellan 12-15 år som är nyfikna på kreativitet, problemlösning, tech och som vill utveckla egna idéer till innovationer.

Här får du stöd av erfarna innovatörer och handledare. Du får tillgång till avancerad teknisk utrustning som till exempel CAD-program, 3D-skrivare, laserskärare och mycket för att kunna göra en modell av din idé. Det kan vara en skarp prototyp eller digital pilot eller liknande beroende på hur långt du kommit i din innovationsprocess.

Ladda ner informationsblad om årets läger att dela ut.

Maker Camp 2021 på Tekniska, Stockholm, 31 okt – 4 nov


Plats:
 Makerlabbet, Tekniska museet i Stockholm
Boende:
 Gärdet, tio minuters promenad från museet. Handledare bor med deltagarna under lägret.
Antal platser:
 Max 15 deltagare (12-15 år)

Sista ansökningsdag: 15 oktober

Det enda du behöver göra för att ha möjligheten att komma med är att anmäla dig här och motivera varför just du ska få en plats. Vi har femton stipendier till lägret och om du blir antagen får du hela lägret utan kostnad*. Maker Camp är öppet för unga från hela Sverige.

Unga innovatörers integritetspolicy hittar du här.

* Tack vare stöd från Agne Johanssons Minnesfond och Stiftelsen Sigurd och Elsa Goljes Minne kan vi erbjuda lägret kostnadsfritt (lokal, utrustning, handledare, boende inkl frukost och middag på museet). Deltagarna betalar resan till lägret, lunch och eventuella egna utgifter.

Medlemmar i Unga innovatörers alumninätverk har förtur till lägret. Ansök om kostnadsfritt medlemskap här om ni inte redan är medlemmar.