Skip to content Skip to sidebar
Unga Innovatörer logotype

Innovationsvän

Innovationsvän under ett läsår

Vi på Unga innovatörer tror starkt på samarbeten och söker kontinuerligt efter nya möjligheter som kan stärka våra gemensamma uppdrag, att rusta Sveriges ungdomar för morgondagens arbetsliv och säkra Sveriges ställning som ett ledande innovationsland. Ert engagemang gör skillnad!

Samlin23

Bli Innovationsvän

Vi har tre engagemangsnivåer ni kan välja mellan för att göra skillnad för ungas framtid.

Vän Puff

Innovationsvän 25 000 kr

Följande ingår:

 • Registrera en egen utmaning att anta för högstadiet och gymnasieelever.  Publiceras i vår digitala utmaningsbank från om med 1 augusti 2023.
 • Innovationsvänsymbol att använda i egna kanaler/kommunikation.
 • E-postsignatur.
 • Bild för sociala medier och hemsida.
 • Innovationsvänner-banner för era kanaler.
 • Digitalt givarintyg att skriva ut i A4-storlek.
 • Ert företag lyfts som innovationsvänsföretag på vår hemsida i en rullande text.
 • Ert företag erhåller synlighet som innovationsvänsföretag på vår hemsida med logotyp.
 • Informationsbrev 2 ggr/år om Unga innovatörers verksamhet.
Vän Puff

Innovationsvän 50 000 kr

Utöver innehåll i föregående paket ingår:

 • 2 utmaningar som antas av en högstadier eller gymnasieklass regionalt samt publiceras digitalt i vår utmaningsbank regionalt. från om med 1 augusti 2023.
 • Föreläsning om innovativa förmågor.
 • Personlig kontaktperson.
 • Inlägg i Unga innovatörers sociala medier med samarbetet i fokus.
 • 2 biljetter till vår Innovationsgala i Stockholm på Nobel Prize Museum.
Vän Puff

Innovationsvän 100 000 kr

Utöver innehåll i föregående paket ingår:

 • 3-5 utmaningar som antas av en högstadier eller gymnasieklass samt publiceras digitalt i vår utmaningsbank nationellt från om med 1 augusti 2023.
 • Möjlighet till volontäruppdrag.
 • Artikel om samarbetet på Unga innovatörers hemsida.
 • Medverkan i årlig tackannons (publiceras via Bonnier News tidningar som Dagens Industri, Dagens Samhälle, DN m.fl.

Innovationsvänner

Vi på Unga innovatörer tror starkt på samarbeten och söker kontinuerligt efter nya möjligheter som kan stärka våra gemensamma uppdrag.

SE_Color_Standard_CMYK_White_Bground_Clearspace-kopia-1-359x400

Stora Enso

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner. Våra fiberbaserade produkter är förnybara och återvinningsbara för att motverka klimatförändringar, återställa negativa miljöeffekter samt hjälpa våra kunder att bli mer miljövänliga.

logo03

Xylem Water Solutions

Xylem är ett globalt företag som fokuserar på vattenteknik. Genom att skapa smarta och innovativa tekniklösningar för vattnets hela livscykel arbetar de för en hållbar tillgång till vatten, avloppsvatten och energi.

The_Hive-black-1-400x400

Hive

Samarbete med The Hive i form av olika kreativa sessioner och aktiveringar. The Hive är en satsning av Vinci Energies Norden och fungerar som deras centrala nav för hållbar innovation.

VF_logo_linear_grey_RGB-1024x341

Vattenfall

Vattenfall kommer i samarbete med Unga innovatörer att genomföra ett pilotprojekt i Norrbotten för gymnasieelever. Tillsammans ska vi genomföra Innovationshackaton i regionen med fokus på att få ungas förslag på hur det fossila avtrycket kan minskas lokalt.

Reitan_Convenience_Sweden_logo_colour75-1024x180

Reitan Convenience Sverige

RCS är marknadsledande inom svensk convenience med ca 400 butiker som drivs under tre varumärken: 7-Eleven, Pressbyrån och PBX. PBX är verksamhetens innovations- och hållbarhetsmotor för att driva på och skapa framtidens convenience. Där utvecklas, testas och innoveras nya produkter, tjänster, återvinningslösningar och inredningslösningar med målsättning om att PBX ska bli världens mest hållbara conveniencebutik. Lärdomar och kunskaper som byggs tas vidare till 7-Eleven och Pressbyrån runtom i Sverige. Labbet PBX drivs i samarbete med kunder, köpmän, leverantörer och samarbetspartners.

LindabInnovationHub_logo_orangeRGB-400x77

Lindab Innovation

Lindab Innovation Hub arbetar aktivt med att öka intresset för inomhusluft och skapa mer hälsosamma miljöer. En viktig målgrupp att involvera är ungdomar och ge de chansen att själva påverka sin framtid. Unga innovatörer är då en perfekt partner för att öka intresset hos målgruppen.

* Lindab Innovation Hub har som sin mission att förbättra inomhusluften för människor. Vi spenderar mer än 90% av vår tid inomhus och därför är det viktigt att våra bostäder, skolor, kontor och andra miljöer har en hållbar och hälsosam inomhusluft. De arbetar därför med att kommunicera insikter, genomföra experiment och ge bättre förutsättningar för Lindab att leverera bra inomhusluft.

Absolicon-Logo-400x63

Absolicon

Absolicon har en unik teknologi, baserad på 20 års forskning, för utvinning av energi i olika former med koncentrerad solfångare.

Foxway-logga-400x86

Foxway

Företagets vision är att göra det digitala livet enklare. För skolor erbjuder Foxway en helhetslösning för digitalisering och utveckling av lärandet oavsett i vilken fas ni befinner er i den digitala utvecklingen. Hållbarhet är en del av affärsidén. Tillsammans med sina kunder skapar de ett hållbart samhälle genom att återköpa och återanvända elektronik. Foxway är stolt sponsor till kategorin Miljö & klimat i Sveriges största innovationstävling för unga samt står bakom Unga innovatörers Hållbarhetsstipendium.

LOGOTYPE_CMYK_EN_a20-400x63

Tetra Pak

Sedan starten för Tetra Pak har de med innovativa lösningar drivit livsmedels- och förpackningsbranschen framåt. Innovation är en del av deras DNA och vägen framåt. Läs mer om deras innovationsarbete här.

image001

Valmet

Valmet är en ledande global utvecklare och leverantör av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Vårt starka teknikutbud omfattar hela massafabriker och produktionslinjer för mjukpapper, kartong och papper samt kraftverk för produktion av bioenergi. Valmets avancerade automationslösningar sträcker sig från enstaka mätningar till omfattande automationsprojekt för hela anläggningar. Den service vi erbjuder inkluderar allt från underhåll, reservdelar samt förbättringar av fabriker och anläggningar.

Groth Logo 180213

Groth & Co

Groth & Co erbjuder affärsmässig rådgivning kring immaterialrätt. Vi har experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera. Tillsammans med våra kunder arbetar vi strategiskt för att skapa konkurrensfördelar genom immaterialrätt.

Vill du veta mer?

Kontakta Morgan om allt som har med innovationsvän att göra

Nyhetsbrev företag

Utkommer ca 4ggr per år

Back to top