Partners

Partner till Unga innovatörer Alumni

Vattenfall logotyp

Vattenfall kommer i samarbete med Unga innovatörer att genomföra ett pilotprojekt i Norrbotten för gymnasieelever. Tillsammans ska vi genomföra Innovationshackaton i regionen med fokus på att få ungas förslag på hur det fossila avtrycket kan minskas lokalt.

Vobling går in som partner till Unga innovatörer för att få unga att se möjligheterna som XR ger när det kommer till innovation samt för att stärka sin position som en arbetsgivare för morgondagens talanger. Bland annat genom inspirerande möten med unga. Här kan ni läsa mer om vår första aktivitet tillsammans.

Innovationsvänner

Guld


Stora Enso
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner. Våra fiberbaserade produkter är förnybara och återvinningsbara för att motverka klimatförändringar, återställa negativa miljöeffekter samt hjälpa våra kunder att bli mer miljövänliga.
The Hive
Samarbete med The Hive i form av olika kreativa sessioner och aktiveringar. The Hive är en satsning av Vinci Energies Norden och fungerar som deras centrala nav för hållbar innovation.

Xylem Water Solutions

Xylem är ett globalt företag som fokuserar på vattenteknik. Genom att skapa smarta och innovativa tekniklösningar för vattnets hela livscykel arbetar de för en hållbar tillgång till vatten, avloppsvatten och energi.

Reitan Convenience Sverige

Franschiseorganisation för Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige.

Lindab innovation hub logotyp

Lindab Innovation Hub arbetar aktivt med att öka intresset för inomhusluft och skapa mer hälsosamma miljöer. En viktig målgrupp att involvera är ungdomar och ge de chansen att själva påverka sin framtid. Unga innovatörer är då en perfekt partner för att öka intresset hos målgruppen.

* Lindab Innovation Hub har som sin mission att förbättra inomhusluften för människor. Vi spenderar mer än 90% av vår tid inomhus och därför är det viktigt att våra bostäder, skolor, kontor och andra miljöer har en hållbar och hälsosam inomhusluft. De arbetar därför med att kommunicera insikter, genomföra experiment och ge bättre förutsättningar för Lindab att leverera bra inomhusluft.

Silver


Absolicon logo

Absolicon 

Absolicon har en unik teknologi, baserad på 20 års forskning, för utvinning av energi i olika former med koncentrerad solfångare. 

Dustcontrol logo

Dustcontrol 

Företaget grundades på idén om ett sugsystem som fångar damm och föroreningar med punktutsug vid källan. Något som ger en renare arbetsmiljö och bättre produktkvalitet. Idag är Dustcontrol ett internationellt företag som bl a tar fram avancerade renrumslösningar till läkemedelsindustrin. Företaget är medlemmar i Innovation Pioneers.

Foxway logo

Foxway

Företagets vision är att göra det digitala livet enklare. För skolor erbjuder Foxway en helhetslösning för digitalisering och utveckling av lärandet oavsett i vilken fas ni befinner er i den digitala utvecklingen. Hållbarhet är en del av affärsidén. Tillsammans med sina kunder skapar de ett hållbart samhälle genom att återköpa och återanvända elektronik. Foxway är stolt sponsor till kategorin Miljö & klimat i Sveriges största innovationstävling för unga samt står bakom Unga innovatörers Hållbarhetsstipendium. 

Brons


Tetra Pak

Sedan starten för Tetra Pak har de med innovativa lösningar drivit livsmedels- och förpackningsbranschen framåt. Innovation är en del av deras DNA och vägen framåt. Läs mer om deras innovationsarbete här.

BANG Agency logo

BANG

BANG är en kommunikationsbyrå som hjälper varumärken att utvecklas. Med ett öppet sinne och en vilja att bryta ny mark tar de sig an utmaningar inom strategi, reklam och aktivering.

BHG Group

BHG är ett högteknologiskt och datadrivet företag som innehar flera ledande e-handelssiter inom kategorier som heminredning och DIY.

Platinum

Vi har i över 40 år finansierat vår ideella förening via stöd från Skolverket samt eget kapital. Nu vill vi växa och nå ut till fler ungdomar och då behöver vi stöd från näringslivet. Vill du bli vår första Innovationsvän på nivån Platinum? Då blir du det här

Stöd ungas framtid

Investera i ungas framtid

Stöd unga innovatörer