Partners

Partner till Unga innovatörer Alumni

Vattenfall logotyp

Vattenfall kommer i samarbete med Unga innovatörer att genomföra ett pilotprojekt i Norrbotten för gymnasieelever. Tillsammans ska vi genomföra Innovationshackaton i regionen med fokus på att få ungas förslag på hur det fossila avtrycket kan minskas lokalt.

Vobling går in som partner till Unga innovatörer för att få unga att se möjligheterna som XR ger när det kommer till innovation samt för att stärka sin position som en arbetsgivare för morgondagens talanger. Bland annat genom inspirerande möten med unga. Här kan ni läsa mer om vår första aktivitet tillsammans.

Innovationsvänner

Guld


The Hive
Samarbete med The Hive i form av olika kreativa sessioner och aktiveringar. The Hive är en satsning av Vinci Energies Norden och fungerar som deras centrala nav för hållbar innovation.

Silver


Absolicon logo

Absolicon 

Absolicon har en unik teknologi, baserad på 20 års forskning, för utvinning av energi i olika former med koncentrerad solfångare. Innovationsvän sedan 2021.

Dustcontrol logo

Dustcontrol 

Företaget grundades på idén om ett sugsystem som fångar damm och föroreningar med punktutsug vid källan. Något som ger en renare arbetsmiljö och bättre produktkvalitet. Idag är Dustcontrol ett internationellt företag som bl a tar fram avancerade renrumslösningar till läkemedelsindustrin. Företaget är medlemmar i Innovation Pioneers. Innovationsvän sedan 2021.

Foxway logo

Foxway

Företagets vision är att göra det digitala livet enklare. För skolor erbjuder Foxway en helhetslösning för digitalisering och utveckling av lärandet oavsett i vilken fas ni befinner er i den digitala utvecklingen. Hållbarhet är en del av affärsidén. Tillsammans med sina kunder skapar de ett hållbart samhälle genom att återköpa och återanvända elektronik. Foxway är stolt sponsor till kategorin Miljö & klimat i Sveriges största innovationstävling för unga samt står bakom Unga innovatörers Hållbarhetsstipendium. Innovationsvän sedan 2021.

Brons


BANG Agency logo

BANG

BANG är en kommunikationsbyrå som hjälper varumärken att utvecklas. Med ett öppet sinne och en vilja att bryta ny mark tar de sig an utmaningar inom strategi, reklam och aktivering. Innovationsvän sedan 2021.

BHG Group

BHG är ett högteknologiskt och datadrivet företag som innehar flera ledande e-handelssiter inom kategorier som heminredning och DIY.

Platinum och guld

Vi har i över 40 år finansierat vår ideella förening via stöd från Skolverket samt eget kapital. Nu vill vi växa och nå ut till fler ungdomar och då behöver vi stöd från näringslivet. Vill du bli vår första Innovationsvän på nivån Platinum eller Guld? Då blir du det här

Stöd ungas framtid

Investera i ungas framtid

Stöd unga innovatörer