Stötta våra ungdomars möjligheter och framtidens svenska innovationer

Tycker du som vi att dagens ungdomar är värda att få de förutsättningar med sig ut i livet som dagens föränderliga samhälle kräver? Stötta oss så kan vi hjälpa unga stärka de förmågor som de såväl behöver. Allt stöd gör skillnad, små som stora bidrag.

Du kan även donera en gåva via bankgiro till BG 574-5401. Märk inbetalningen “Gåva” samt ditt namn och e-mejl eller kontaktuppgifter.

Det är tryggt att stötta Unga innovatörer

Vår ideella förening grundades redan1967. Tillsammans med Svenska Uppfinnareföreningen och med bidrag från Trygghetsrådet kunde vi 1979 genomföra den första nationella uppfinnartävlingen för unga, Finn upp. Numera under namnet Årets unga innovatör. Därefter har verksamheten växt till att även omfatta gymnasieskolan och alumninätverk.

Vi stöds av organisationer och myndigheter som Skolverket, Arvsfonden och MUCF som har god insyn i de projekt vi genomför. I vår styrelse finns representanter från Unionen, ST, Vision, Finansförbundet och Försvarsförbundet. Då vi är en kostnadseffektiv organisation går merparten av stödet direkt ut i vår verksamhet för att stötta ungdomars kreativitet. Tack vare dig som stöttar oss kan vi ge fler unga möjligheten att utveckla sina innovativa förmågor.

Det är enkelt att stötta oss 

Du väljer hur och hur mycket du vill bidra med. Det går bra att ge en engångsgåva eller bli månadsgivare. Det är ingen bindningstid och du väljer själv hur mycket/hur länge du vill stötta vår verksamhet.

Har du några frågor kring ditt givande är du välkommen att kontakta oss på info@ungainnovatorer.se.

Integritetspolicyn för gåvogivare finner du här.