Stötta våra ungdomars möjligheter och framtidens svenska innovationer

Tycker du som vi att dagens ungdomar är värda att få de förutsättningar med sig ut i livet som dagens föränderliga samhälle kräver? Stötta oss så kan vi hjälpa unga stärka de förmågor som de såväl behöver. 

Vi är mycket tacksamma för det stöd vi får från dig. Allt stöd gör skillnad, små som stora bidrag.

Det är tryggt att stötta oss 

Vår ideella förening grundades 1967, Tillsammans med Svenska uppfinnareföreningen och med bidrag från Trygghetsrådet (TRR) kunde vi 1979 genomföra den första nationella uppfinnartävlingen för unga, Finn upp. Därefter har verksamheten växt till att även omfatta gymnasieskolan.

Vi stöds av organisationer och myndigheter som Skolverket, Arvsfonden och MUCF som har god insyn i de projekt vi genomför. I vår styrelse finns representanter från Unionen, ST, Vision, Finansförbundet och Försvarsförbundet. Då vi är en kostnadseffektiv organisation går merparten av stödet direkt ut i vår verksamhet för att stötta ungdomars kreativitet. 

Tack vare dig som stöttar oss kan vi ge fler unga möjligheten att utveckla sina innovativa förmågor.

Det är enkelt att stötta oss 

Du väljer hur och hur mycket du vill bidra med. Det går bra att ge en engångsgåva eller bli månadsgivare. Det är ingen bindningstid och du väljer själv hur mycket/hur länge du vill stötta vår verksamhet.

Har du några frågor kring ditt givande är du välkommen att kontakta oss på info@ungainnovatorer.se.

Integritetspolicyn för gåvogivare finner du här.