Välkommen till Alumni

Ett nätverk för dig som är kreativ, problemlösande och vill hitta smarta lösningar.

Alumni är ett nätverk för dig som vill lära dig mer om innovation. Det är för dig som vill utveckla dina problemlösande och kreativa förmågor, få stöd för att ta dina idéer vidare och träffa andra med liknande intressen som du.

Nätverket startades av och för våra alumner, dvs. alla er som arbetat med våra program för högstadiet (Innovationsresan) och/eller gymnasiet (Innov8), deltagit i tävling (Årets unga innovatör) eller fått stipendium av oss. Tanken är att Sveriges unga innovatörer kan ha nytta av att vara i ett sammanhang där man kan lära sig av och ta hjälp av varandra.

Bli en del av vårt nätverk

Idag välkomnar vi alla unga som är intresserade av innovation att bli medlemmar, för vi vill att även du som inte haft turen att få jobba med vårt material i skolan ska få chansen att utveckla dina innovativa förmågor. Du som redan är alumn hoppas vi såklart att du går med i nätverket bums! Här kan du både få stöd att fortsätta utveckla dina idéer, hitta nya vänner och delta i roliga aktiviteter.

Inom nätverket anordnas bland annat sköna nätverksträffar, inspirerande digitala workshops (exempelvis ”Innovation for Space Survival”) och våra populära Maker Camp. Vi har också  stipendium att söka, för den som verkligen vill få en skjuts framåt i utvecklandet av en idé.